Munn-til-Munn

25.01.10

Popstjerne lytter til fansen

Filed under: Lytt, og lytt... til kundene — Roy Dahl @ 21:06

Trommisen i  Motley Crüe, Tommy Lee, har anvendt seg av Munn-til-Munn når han nå satte i gang med å spille inn den nye CD-prosjektet sitt – Public Mayhem. Han kontaktet produsenten Scott Humphrey med spørsmål om Humphrey kunne produsere den nye CD’n, noe Humphrey sa ja til dersom de kunne gjøre det med en litt spesiell vri. Den spesielle vrien Humphrey hadde i tankene var å la fansen bli involvert i CD’n fra starten av. Lee fallt for Humphrey’s konsept i Public Record om å la fansen sende inn sine hjemmelagede musikkdeler for å komplettere låtene til Tommy Lee. Resultatet så langt kan du se her (avsluttes 29.01.10). De beste innsendelsene blir mixet inn i de ferdige albumsporene og noen lykkelige fans blir premiert med å få komme på scenen sammen med bandet.

Å lytte til fansen sin på denne måten er ganske eksepsjonellt – så langt. Selvsagt er det ikke alle som vil sende inn noe, men de største entusiastene har gjort det. Du kan selv tenke deg hvordan følelser disse får for Tommy Lee, og ikke minst, den nye CD’n hans. Dette skaper summing slik at markedsføringen av CD’n allerede er i full gang – helt gratis.

Noe å tenke på for noen og enhver.

Legg igjen en kommentar »

Ingen kommentarer så langt.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere like this: