Munn-til-Munn

27.01.10

Google introduserer Wave

Filed under: Summ — Roy Dahl @ 13:29

Snart kommer Google til å introdusere sitt nye verktøy på internett – Google Wave. Det er et verktøy for kommunikasjon i «real-time» og et verktøy for store og små samarbeidsprosjekter.

Hvordan tror du Google kommer til å introdusere dette verktøyet?
Med store annonser i dagspressen eller ukepressen?
Med helsides annonser i magasiner?
Med flotte TV-annonser?

Sannsynligvis ingen av disse alternativene.

Google arrangerte nylig en konferanse hvor de hadde invitert 4.000 programmerere til å overvære den aller første «offentlige» visningen av Google Wave. I denne visningen forteller skaperne av Wave om hvilke fortreffeligheter verktøyet inneholder. Presentasjonen tar 1 time og 20 minutter og er virkelig verdt å se. Under presentasjonen oppfordres programmererne til å komme med forslag til nye applikasjoner for Wave. Samtidig er disse programmererne de første utenfor Google som tildeles de første Wave-konti. Og om du selv ønsker deg Wave er det bare å klikke på linken på venstre side. Her registrerer du deg og får tilsendt onloggingsinformasjon når Google er klare til å slippe Wave løs blant oss vanlige brukere.

Her er vi ved hele kjernen for hvordan Google introduserer Wave. Man kan formerlig føle hvordan summingen går i programmerermiljøene, og hvordan Wave’s database med personer som ønsker seg verktøyet vokser dag for dag. Mitt tips er at når Wave slippes om en ikke alt for fjern fremtid, vil det være over 1 millioner brukere fra dag 1. Og det uten at Google har brukt én eneste annonsekrone. I tillegg venter pressen på å skrive om Wave – og forresten, noen har allerede gjort det.  Slik som på blog’en her….

Munn-til-munn i et nøtteskall.

Legg igjen en kommentar »

Ingen kommentarer så langt.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere like this: