Munn-til-Munn

27.05.10

Ukens tips (20-2010): Ikke akkurat ei vanlig kjærke

Filed under: Skap et fellesskap,Summ,Ukens tips — Roy Dahl @ 09:00

Baptiskirken på Madison Avenue i New York sier det selv. Den er ikke ei vanlig Baptisk-kirke. Så når den 16. mai inviterte til velsignelse av motorsyklene, var det helt i tråd med hvordan den vil fremstå.

Og hva skjer på folkemunne? Folk snakker om denne kirken. Ikke fordi den er ei kjedelig kirke, men fordi det her skjer saker og ting som – ja – folk snakker om. Og når noen motorsyklister synes dette er – vel – litt på kanten av imaget som de har, så blir nok noen helt sikkert så nysgjerrige på dette at de får med seg noen motorsykkelkamerater og tar seg en tur. Egen motorsykkelparkering på østsiden av Madison Square Avenue hadde kirken ordnet med også. Slikt blir det snakkis av, og snakkis avler mer snakkis.

blog’en sin skriver de bl.a.:

We bless the motorcycles this Sunday, not only to honor those who ride, but because it reminds us to sanctify everyday life.

Maken til god markedsføring. Det de gjør så godt er at de i forbindelse med akkurat søndag 16. mai henvender seg til en gruppe av menigheten sin for at de skal føle seg spesielle. Og denne gruppen føler at de virkelig blir satt pris på slik at de også forteller om det til vennene sine. Vil anta at mange nye mennesker fyllte Baptistkirken denne søndagen.

Lærdommen er at dette kan alle gjøre. Henvend deg til én gruppe av din «menighet» og gjør noe spesielt for denne gruppen. Skal se de kommer til foretaket ditt sammen med flere av vennene sine.

Oh Holy Bike….

Legg igjen en kommentar »

Ingen kommentarer så langt.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere like this: