Munn-til-Munn

10.08.10

Du verden for en flott kjøttdisk

Filed under: Summ — Roy Dahl @ 08:10
Tags: , , , , ,

Søndersrød Landhandel, som ikke lenger er noen landhandel men en topp moderne kolonialforretning, er beliggende rett utenfor Helgeroa, i krysset ved Nesjarbanen.

Når min venninne en kveld her forleden sa at «Du verden for en flott kjøttdisk de har ute på Søndersrød Landhandel,» tenkte jeg at «Du verden, selv en «landhandel» på landsbygda utenfor Larvik klarer å skape Munn-til-Munn. Og butikken klarer det med helt enkle grep, ved å dandere kjøttet i kjøttdisken slik at det ser spennende og delikat ut. At det er rent og pent i og omkring kjøttdisken. At kjøttet som ligger i disken ser godt ut. At det er ryddig i kjøttdisken. At utvalget i kjøttdisken er godt, slik at folk får litt å velge blant.

Og så lurer jeg: Er dette så vanskelig å få til, da? Er det så vanskelig at det ikke er så mange som klarer det? Eller skorter det på lyst og vilje og evne til å ha det delikat og ryddig og innbydende i egen butikk, eller i eget foretak?

Kjære innehavere og medarbeidere i butikker og andre foretak. I dag starter dere med å ta en titt i egen butikk og eget foretak. Se om butikken og foretaket DU jobber i har noen delikate, innbydende disker eller plasser som gjør at kundene dere har snakker om dere til andre.

For det gjør folk om Søndersrød Landhandel. Takket være en flott kjøttdisk!

Noe å tenke på?

Likte du innlegget? Del med en venn.

2 kommentarer »

 1. Hei! Må bare få si – du værden, og tusen takk for en kjempekommentar. Så dette tilfeldig på denne facebook siden og fant dette! Helt rått og TUSEN TAKK på veiene av sjappa og alle de ansatte, som virkelig er de som setter dette ut i liv! Denne skal jeg ta med på neste personalmøte å gni inn, for den er verdt MYE! forøverig tror jeg du har mye rett i kommentaren din – Nei det er ikke vanskelig, men det som er farlig er å begynne å gå i samme tralten over tid! Veldig gøy at du kommenterte vår ferskvare, Ekstra gøy at du liker den såpass godt som jeg får inntrykk av og håper du gjør deg tilkjenne neste gang du skulle ha lyst til å dukke opp her utpå solkysten, Dra TÈ HÆLJEROA – STEDET HVOR FOLK MØTES!

  YOU MADE MY DAY BIG TIME!

  MVH
  DAG ARIILD

  Kommentar av Dag Arild Bakken — 06.11.10 @ 15:44 | Svar

 2. Tusen hjertelig takk for kommentaren!

  Munn-til-Munn Markedsføring er enkelt – men du verden så vanskelig. For noen. Det å gjøre enkle grep i egen butikk, grep som får folk til å snakke om butikken, er den desidert beste formen for markedsføring som finnes. Det har Søndersrød Landhandel gjort. Og folk snakker……

  Kommentar av Roy Dahl — 07.11.10 @ 10:01 | Svar


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere like this: