Munn-til-Munn

27.08.10

Barack Obama bruker Munn-til-Munn

Da USA’s president Barack Obama jobbet for å få gjennomført helsereformen, ba han pårørende og bekjente av personer som ville bli positivt berørt om å laste ned en plakat hvor det sto «Jeg er her for ____________». Deretter ble man bedt om å ta et bilde av seg selv mens man holdt plakaten og laste det opp til Twitter og FaceBook. Det hele var en enkel måte å få folk til å vise ansikt samt vise at de støttet reformen. Og ikke minst at de kunne dele det med sine venner og bekjente og alle de andre «vennene» sine på FaceBook og Twitter.

Å la kundene og tilhengerne dine gjøre sin egen vri på jobben du gjør, skaper en eierskapsfølelse i forhold til hva du gjør. Det gjør det mulig for dem å gjøre en innsats og når dét skjer, er det mer sannsynlig at de vil spre det til sine venner.

«Jeg har alltid funnet ut at mot kommer fra det å huske at vi sloss for noe som er større enn oss selv. Det kommer fra hva vi tror på. Det kommer fra våre forpliktelser i forhold til de vi er glade i.» – President Barack Obama

God helg.

Likte du innlegget? Del med en venn.

Legg igjen en kommentar »

Ingen kommentarer så langt.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere like this: