Munn-til-Munn

25.11.10

Ukens tips (47-2010): Vi er skeptiske til reklame fra firmaer

Vi er skeptiske til reklame og informasjon fra firmaer.
Men vi stoler på folk som er som oss selv – våre likesinnede.

Dette har selskap som Amazon.com og selskap som driver med hotellbooking på internett forstått.

Om du søker etter en bok på Amazon.com vil du svært ofte finne anmeldelser. Ikke fra de profesjonelle bokanmeldere som skriver i New York Times og Newsweek, men folk som deg og meg. Folk som oss som har kjøpt ei bok og som etterpå vil dele sine opplevelser med å lese boken til andre potensielle kjøpere.

Tilsvarende finner man om man vil booke et hotell via f.eks booking.com. Har man booket hotell gjennom dette selskapet får man en mail en stund etter man har kommet hjem hvor man blir bedt om å svare på noen spørsmål om hotellet man bodde på. I tillegg kan man skrive inn sin egen bedømmelse av hotellet, både positivt og negativt. Dette leser potensielle kunder – og man stoler på det som står der.

Du kan gjøre nøyaktig det samme i forhold til foretaket du jobber i. På internett kan du lage et forum hvor kundene dine fritt kan skrive om hvordan de opplever foretaket og produktene til foretaket. Det er også mulig å lage en Gjestebok hvor kundene kan skrive inn sine erfaringer med foretaket. Både forum og gjestebok kan leses av alle slik at en potensiell kunde kan danne seg et bilde av foretaket og produktene før man oppsøker foretaket. Mulighetene er mange. Bruk dem.

Likte du innlegget? Del med en venn.

Legg igjen en kommentar »

Ingen kommentarer så langt.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere like this: