Munn-til-Munn

25.02.11

Ukens tips (8-2011): God service gir god snakkis

Her om dagen skulle jeg hente medisiner til min mor. På forhånd hadde jeg sendt inn bestilling på resept vi pilotprosjektet ”mineResepter” Så da min mor fikk teksmelding på sin mobiltelefon om at resepten var oversendt apoteket, ruslet jeg til Apotek Ørnen for å hente medisinen.

Stor var min forundring da apoteket ikke hadde fått oversendt resepten. Men damen bak disken var ikke tapt bak ei vogn. Hun visste råd. Hun tok en telefon til legekontoret bare for å finne ut at telefonen ikke åpnet før om fem minutter. Hun spurte om jeg hadde andre ærender eller om jeg ville vente fordi hun skulle ta en ny telefon til legekontoret når de åpnet. Jeg tok meg en liten runde og kom tilbake etter en stund. Da hadde damen vært i kontakt med en sekretær på legekontoret som skulle sjekke med legen for så å sende resepten enten pr. e-mail eller pr fax. Og etter en stund (og en liten byrunde til) kom faxen og damen på apoteket var i ferd med å ekspedere den da jeg kom inn døren.

Forundringen min over et pilotsystem som akkurat der og da ikke fungerte, var nå endret til en god følelse av at jeg som kunde (og min mor) virkelig ble tatt på alvor. Den gode og varme servicen jeg fikk av damen på Apotek Ørnen varmer langt inn i hjerteroten.

Og slikt blir det ofte snakkis av – på den positive måten.

Hva har DU gjort i dag for å gi kundene dine en god hverdagsopplevelse?

Likte du innlegget? Del med en venn.

Legg igjen en kommentar »

Ingen kommentarer så langt.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere like this: