Munn-til-Munn

15.10.11

Ukens tips (40-2011): Lekk nyheter til tilhengerne dine først

Når du skal fortelle verden utenfor døren din noe nytt, gi Munn-til-Munn effekten et skikkelig dytt ved å «lekke» nyheten til dine tilhengere aller først.

Husk at det gir tilhengerne dine øket status i omgangskretsen sin dersom de kan komme med noe som ingen andre vet eller kjenner til om foretaket ditt.

I mange år fikk jeg førstehånds informasjon om hvilke artister som var påtenkt til det kommende års Skagen Festival. Det ga meg en enestående posisjon i «Skagen-gjengen» som jeg er en del av, og «alle» kom til meg for å forhøre seg om siste nytt om nye artister som var booket til neste års festival. På en måte gikk jeg rundt som Skagen-festival-eksperten. Og jeg passet jo på i den tiden alltid å ikle meg t-skjorten fra festivalen. På den måten personifiserte jeg festivalen i og utenfor min egen omgangskrets, og mange fra min hjemby reiste ned til festivalen fordi de syntes det  hørtes ut som en koselig festival med masser av flott musikk.

Når ting er nytt, friskt og usett, er det naturlig nok også ganske bemerkelsesverdig. Og som alt annet som er  bemerkelsesverdig kan man ikke vente med å få fortalt det til venner og bekjente.

Husk at når ting står i alle hyller og vises i alle annonser, er det ikke noe nytt å fortelle. Derfor er det særdeles viktig å la nyheter lekke til tilhengerne dine aller først.

Likte du innlegget? Del med en venn.

Legg igjen en kommentar »

Ingen kommentarer så langt.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere like this: