Munn-til-Munn

03.02.12

Ukens tips (5-2012): Noen klassiske metoder for å få folk til å snakke

Filed under: Summ,Ukens tips — Roy Dahl @ 08:10
Tags: , , ,

Dersom du er i ferd med å starte opp med å Munn-til-Munn Markedsføring, kan du anvende disse klassiske metodene til å få folk til å snakke om deg og selskapet ditt.

Vær personlig
Personlig service får oss til å føle oss spesielle og verdifulle, noe som også gir oss gode grunner til å snakke. Dette kan du bygge inn i salgsprosessen din ved f.eks. å sende håndskrevne «Takk-skal-du-ha» kort eller Post-It lapper. Snakk til kundene på en personlig måte og finn personlige måter å si Tusen Takk på. De aller fleste av konkurrentene dine gjør ikke noe slikt i det hele tatt, så her har du virkelig muligheten til å stå frem og være spesiell.

Tilby noe uventet
Tenk på hvordan du kan overraske kundene dine med noe uventet. Driver du en restaurant eller en kafé, kan du gjøre som en kafé langs E-18 ha gratis dessertbord til alle som spiser middag. Selger du varer via internett, hvorfor ikke legge ved noe ekstra i pakken? Og driver du et servicefirma, sørger du for å gjøre noe ekstra når du er ute på oppdrag, eller reparerer en bil. Husk at kundene dine ofte har det travelt slik at det kan være vanskelig å få oppmerksomheten deres. Du må derfor lære deg til hvordan og på hvilken måte du kan overraske dem.

Gi ekstra super-service
Fantastisk service som virkelig begeistrer kundene feiler aldri. Dersom du gjør noe som fullstendig uventet som samtidig er helt utrolig vil det alltid gi som resultat at kundene snakker om hvor fantastisk opplevelse de har hatt som kunde hos deg. Tenk bare på den flykapteinen i Southwest Airlines som bestilte pizza til alle passasjerene ombord i flyet fordi flyet fikk et uventet langt opphold (2 timer) på rullebanen. 30  minutter etter at han hadde bestilt, gikk kapteinen personlig og delte ut pizzastykker rad for rad. Noen få slike bemerkelsesverdige opplevelser kan virkelig få i gang Munn-til-Munn Markedsføring for deg.
(Foto av James Mino – publisert i The Denver Channel)

Likte du innlegget? Del med en venn.

Legg igjen en kommentar »

Ingen kommentarer så langt.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere like this: