Munn-til-Munn

09.03.12

Ukens tips (10-2012): Noen enkle snakkis-startere

Du kan skape noen fortryllende Munn-til-Munn snakkiser. Og du kan skape slike snakkiser med et knøttlitet budsjett uten bruk av mye fancy teknologi.

Tusen-takk-brev

Du kan skape en god snakkis på to minutter til kostnaden av et frimerke ved å skrive et litet brev til en kunde og takke for at kunden handlet hos deg. En av verdens beste bilselgere gjør dette konsekvent (og han selger 5 biler pr dag – Hele Året!) ved å skrive et personlig brev til hver kunde som kjøper en bil av ham  hvor han takker for handelen. Og slikt blir det snakkis av fordi det er veldig få – om noen – som gjør det.

Enkle overraskelser

Herlige, deilige, og uventede overraskelser (tja – overraskelser er vel alltid uventede?) er noe av det sterkeste man kan gjøre for å få i gang en snakkis. En uventet oppgradering, noe ekstra i pakken, en superrask levering, en billett til et arrangement, en invitasjon til firmaets grillparty. Ja, det er mange muligheter for å skape en noe folk vil snakke om og som kan gjøre en kunde til en tilhenger.

Høflige anmodninger

Enkelte ganger trenger selv den mest trofaste tilhenger et litet høflig dytt for å fortelle noe til andre. Å be en kunde spesielt om en anmeldelse, referanse eller en attest fungerer som regel bedre enn en generell anmodning. Husk at tilhengerne dine er glade i deg, og at det å oppmuntre dem til å snakke om deg hjelper dem å huske på hvor mye Munn-til-Munn snakkiser betyr.

Likte du innlegget? Del med en venn.

Legg igjen en kommentar »

Ingen kommentarer så langt.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere like this: