Munn-til-Munn

15.03.12

Ukens tips (11-2012): Vis frem tilhengernes bidrag

For en tilhenger å kunne oppleve at man faktisk har bidratt til noe positivt for selskapet, er noe man som tilhenger virkelig vil slå seg på brystet for. Og ikke minst fortelle det til alle man kjenner. At selskapet synliggjør tilhengernes bidrag, som kan være i form av fotos som viser hvordan tilhengeren bruker et av selskapets produkter. Eller fotos som tilhengeren har tatt fra butikken, puben, hotellet, konserten etc. Eller et hyggelig brev som tilhengeren har skrevet hvor selskapet får skryt. Eller et mindre hyggelig klagebrev hvor en kunde skriver om dårlig service eller et dårlig produkt (kanskje til og med med forslag om hvordan selskapet kan forbedre seg) og hvor selskapet på sine nettsider publiserer brevet, takker for det og skriver hvordan selskapet vil forbedre seg takket være dette brevet.
Få ting – om noen – bidrar til å få en sterkere tilknytning til selskapet enn å kunne se at man som tilhenger og fan av selskapet virkelig har bidratt med noe som er liv laget for selskapet. Og ofte er ting som kommer fra en tilhenger bedre enn hva selskapet (eller reklamebyrået) klarer å poppe opp med selv.

Likte du innlegget? Del med en venn.

1 kommentar »

  1. […] band. Gjett om jeg snakket mye om det?!?! Et tips i forhold til dette finner du i blogginnlegget Vis frem tilhengernes bidrag om  hvordan tilhengerne føler større tilhørighet til selskapet (og dermed vil snakke mer) når […]

    Tilbakeping av Ukens tips (37-2012): Hva elsker tilhengerne dine å snakke om « Munn-til-Munn — 13.09.12 @ 12:19 | Svar


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere like this: