Munn-til-Munn

20.04.12

Ukens tips (16-2012): Hvordan starte opp med Munn-til-Munn Markedsføring

Filed under: Betraktninger,Ukens tips — Roy Dahl @ 08:05
Tags: , , ,

Du kan skape dundrende flott Munn-til-Munn Markedsføring. Og – du kan starte i dag! Alt du trenger for å starte opp er noen grunnleggende punkter:

  1. Start med en enkelt gruppe av folk som vil snakke om deg
    Start Munn-til-Munn Markedsføringen din med å fokusere på å få én enkelt gruppe av folk til å fortelle om deg til andre folk i sin omgangskrets. Sikt mot en spesiell gruppe av kunder eller folk som snakker med kundene dine. Hva med å tenke på kelnere, taxisjåfører, nye kunder, kunder du har hatt i lang tid, etc. Jo mer fokusert du er på gruppen, jo bedre er det.
  2. Forsøk med et nytt emne i dag
    Så snart du har bestemt deg for hvilken gruppe av snakkere du vil rette deg mot, er din neste oppgave å gi dem noe å snakke om. Slikt som SALG eller Avslag På Varer, et spesielt arrangement, nye produkter eller nye produktegenskaper – alt dette er klassiske måter å få folk til å fortelle om deg til andre folk. Pass bare på å ikke gjøre ting for komplisert. Det enkle er som regel det beste. Så fokuser på et emne som er enkelt og som gjør det lett å snakke om.
  3. Spor, Mål, Repetér
    Pass på å legge til noen verktøy for å kunne spore, slik at du kan få målt resultatene dine. Forsøk med spesielle kupongkoder som du kan spore. Eller følg med på om det er noe prat om deg på Internett (søk på firmanavnet ditt). Og ikke minst – sett i gang med å spørre nye kunder om hvordan de har hørt om deg. Enten du nå har fått kjempemange snakkere, eller bare noen få, så har du nå fått et rammeverk hvor du kjapt kan teste og måle ditt neste Munn-til-Munn eksperiment.

Likte du innlegget? Del med en venn.

Legg igjen en kommentar »

Ingen kommentarer så langt.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere like this: