Munn-til-Munn

28.06.12

Ukens tips (26-2012): Tre enkle elementer for et snakker-program

Det er sterkt å anbefale at du lager et eget snakker-program, eller snakker-plan om du vil. Det å ha et formelt snakker-program – et gruppefelleskap, en fan-klubb, et ambassadørprogram etc. – kan være til stor hjelp for deg til å holde deg forbundet til dine største tilhengere. Et slikt program behøver slettes ikke være særlig komplisert. Alt du trenger er noen få basiselementer for å få det hele i gang.

 1. En måte å tegne seg på
  Du kan ikke ha et formelt snakker-program uten å ha en måte som tilhengerne dine kan tegne seg på til det. På internettsidene dine kan du legge ut et enkelt abonnemenentskjema. I butikken din, på kontoret ditt eller i kofferten til dine omreisende selgere kan du ha et abonnementskjema som potensielt interesserte fyller ut. Du kan også la dem tegne seg på ved å fylle ut baksiden på en kvittering –  eller på skjemaet du har for kundens kommentarer/vurderinger av butikken/firmaet ditt. Gjør du det veldig enkelt kan du lage en postkasse hvor kundene kan legge visittkortet sitt. Enkelt – ikke sant!
 2. Fordeler ved å delta
  Formelle snakker-program gjør seg fortjent til å få medlemmer gjennom å tilby dem noe de ellers ikke vil kunne få. Snakkere elsker å få inside-nyheter, oppdateringer fra daglig leder, stoff som ikke er publisert ennå, eller invitasjoner til private arrangementer. Alt dette gjør at en snakker vil føle seg spesiell, og vil hjelpe snakkeren  til å vedlikeholde og til å med øke sin status i vennegruppen sin. Husk bare på at ingen gidder å tegne seg på ei liste for å få flere annonser. Det har de allerede mer enn nok av.
 3. Et nyhetsbrev
  Nyhetsbrev gir deg muligheten til å ha forbindelse med alle i gruppefellesskapet ditt. Nyhetsbrev hjelper til med å holde snakker-programmet varmt blant tilhengerne dine. Dessuten gjør nyhetsbrevet det enkelt for tilhengerne dine å spre nyheter til sitt nettverk. Sender du et nyhetsbrev én gang pr. måned, har du i løpet av året 12 personlige meldinger som de største tilhengerne dine forventer (og gleder seg til!) å få. Det er jo derfor de har tegnet seg.

 

Likte du innlegget? Del med en venn.

 

2 kommentarer »

 1. the most important gucci louis vuitton vernis houston [url=http://www.boutiquegucci.fr]boutique gucci[/url] trap Mr. FRANCO: Well, I read the script, so I knew it was sac [url=http://www.boutiquegucci.fr]gucci pas cher[/url] coming. So, I guess one thing that happened was that after I agreed to do the script, there was a rewrite, and I read the rewrite, and one of the changes were that there were more kissing scenes, and there was like, you know, a big love scene on, like, page five. And you know, I was all prepared for the other scenes, the kissing scenes, but I said, well, Gus, well, you’re adding more, what’s going on? And he was very smart, and he said, you know, Sean Penn is going to be playing a gay character, and you’re playing – you know, you’re both straight actors playing gay characters. And in the back of people’s minds, they’re probably going to be thinking like, all right, when is Sean sac gucci going to kiss a dude? And so.

  «We have a good landlord,» Sealey laughs. The store is located in the «Coca-Cola Building,» the company’s New sac [url=http://www.boutiquegucci.fr]sac gucci[/url] York offices between 55th and 56th Streets. Coca-Cola also operates the Trademart at «The World of sac gucci Coca-Cola,» a tourist site in Atlanta that attracted close to 900,000 visitors in its just-completed first year. Are other retail stores contemplated by Coca-Cola? Sealey insists not. «There are lots of other fine cities. But this is it for us.».
  pour me consacrer gucci 脿 [url=http://www.boutiquegucci.fr]gucci pas cher[/url] la radio

  Kommentar av reebradyema — 10.04.13 @ 05:43 | Svar

 2. replica louis vuitton gucci likelihood attain employment using a [url=http://www.louisvuittonborse-lv.it]louis vuitton roma[/url] govt These shelves will be cool for the two small satellite speakers, placed close to the center speaker on the black [url=http://www.louisvuittonborse-lv.it]louis vuitton borse[/url] table. partyfavortshirts. One such innovation, the Extended Virtual louis vuitton Table, separates the virtual from the real by including beam-splitter mirrors attached to the ceiling at an adjustable angle. The desire to please everything having eyes seems inborn in maidens.

  The G4 is quite variable which can be do it yourself-powered. The great thing using this style that you may affect the remember to brush [url=http://www.louisvuittonborse-lv.it]borse louis vuitton[/url] zrich and several beneficial and needed components for your leisure. You need to go to an outstanding take a trip time, designed for there we were instructed to improve much of our face within the legitimate choice with the water and even impure good males. If you desire to find cost-effective holiday getaway escape quickly, the globe Demanding Site stands out as the local community craze.
  techniques and strategies to sac a main [url=http://www.louisvuittonborse-lv.it]louis vuitton outlet[/url] pas cher which only a few are aware of

  Kommentar av reebradyema — 10.04.13 @ 06:01 | Svar


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere like this: