Munn-til-Munn

30.08.12

Ukens tips (35-2012): Gi ros til dine medarbeidere – offentlig

Filed under: Summ,Ukens tips — Roy Dahl @ 10:06
Tags: , , , ,

Var på gårsdagens konsert med Leonard Cohen på Festningen i Halden. En sober, nydelig konsert med en parade gjennom Cohen’s mange hits.

Og det er klart at når man får en slik gjennomgang av de fleste av Cohens populære sanger og lyden er klar og distinkt uten at man får vondt i ørene, blir det en god og minnerik konsesrt. Det som likevel forundret mange, og som ble en snakkis blant publikum på veien hjem fra konserten, var Cohen’n presentasjon og dyptfølte gode vibber til alle hans medarbeidere som gjorde konserten så vellykket. Her var det ikke bare bandet som ble presentert. Neida – alle medarbeiderne som deltok under konserten ble behørig presentert med navn, hvor de kom fra og med Cohen’s gode ord om hvor dyktige hver enkelt var på sitt spesielle område. Og – publikum fikk også sin del av rosen.

Det må være godt å jobbe for en mann som Leonard Cohen. Og ikke minst – han kan sikkert velge og vrake i toppdyktige folk når (eller dersom) han legger ut på en ny turné.

Slikt setter også en god stemning i publikum. Her er det en stor stjerne på musikkhimmelen som til fulle viser at han ikke hadde vært det han er uten god hjelp fra alle hans medarbeidere som jobber i kulissene, som er med på hans plater (CD’er) og konsert-DVD’er. Føl bare på hva du tenker når du tar navnet Leonard Cohen i din munn (eller tanker).

Er du like flink til å gi ros din dine medarbeidere offentlig? Det er aldri for sent å begynne, så start i dag. Og jo mer du omtaler dine medarbeidere i positive ordelag, jo bedre omdømme får du. På toppen av det hele vil et slikt bedre omdømme gi deg flere kunder – og enda mer fornøyde medarbeidere.

Likte du innlegget? Del med en venn.

Legg igjen en kommentar »

Ingen kommentarer så langt.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere like this: