Munn-til-Munn

15.11.12

Ukens tips (46-2012): Sørg for at du har et email-system som fungerer – alltid

Du har åpnet en ny butikk hvor kundene har strømmet til på åpningsdagen. Mange  flommer over av ting og tang de gjerne vil fortelle deg. De har gode og dårlige opplevelser fra butikken din – og DE VIL FORTELLE DEG OM DET!

Du har noen fancy internettsider med en egen side hvor kunder og publikum kan gi deg tilbakemeldinger. Og – i den kaotiske startfasen, fungerer ikke nettsidenes tilbakemeldingstjeneste. De fleste vil da bare gi opp og eventuelt forsøke den neste dagen (hvor noe av det de ønsket å skrive om er blitt borte fra minnet!)

Men noen, NOEN vil gjøre et nytt forsøk på å nå frem til deg med en «vanlig» e-mail. De leter rundt på netsidene dine  uten å finne noen e-mail adresser de kan sende sin e-mail til. Dermed forsøker de mest kreative seg med noen mailadresser som de ofte ser blir brukt. Som for eksempel

Så opplever de at ingen av disse mailadressene fungerer, og du går glipp av mange gode tilbakemeldinger, og noen FANTASTISK GODE DÅRLIGE TILBAKEMELDINGER som kan være viktige innspill for at du skal få en bedre butikk.

Dette er enkel matematikk. Sørg for at kundene dine når deg på en e-mail. Sørg for at e-mail systemet ditt fungerer. ALLTID.

Tilbakemeldinger du får gjennom e-mailer er oppriktige ment. Og det gir deg gode pekepinner på hvordan du skal bli en bedre butikk. En bedre butikk betyr flere kunder som får vite om butikken din gjennom venner og bekjente. Og flere kunder betyr mer omsetning, høyere overskudd og en mer solid butikk.

Enkel matematikk. Har du råd til å la være?

Likte du innlegget? Del med en venn.

Legg igjen en kommentar »

Ingen kommentarer så langt.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere like this: