Munn-til-Munn

10.01.13

Ukens tips (02-2013): Takk skal du ha kan få folk til å snakke om deg

Er det ikke flott når folk snakker positivt om butikken din? Hyggelige tilbakemeldinger, mange som «Liker» butikken på Facebook, flere som er med i gruppen din på Google+. Alt dette er tilhengerne dine sine tegn på at de liker deg  og butikken din og varene du tilbyr. Og på den måten er de også med på å markedsføre butikken. Takk-1Så hvorfor da ikke bruke starten på et nytt  år til å si Takk Skal Du Ha til tilhengerne dine. Fordi:

 1. De vil bli overrasket
  Kundene dine vil bli overrasket over et hjertelig TakkSkalDuHa – og det må komme fra hjertet! Du kan også tøye kundenes forbauselse litt lenger ved å være kreativ i din måte å takke på. Kjøp for eksempel 10 billetter til dagens forestilling på din lokale kino og gi en billett til en kunde som du synes virkelig fortjener en stoooor takk. Gjett hva det vil avstedkomme? Kunden kommer til å være deg evig takknemlig. Kunden vil komme tilbake og handle mer hos deg. Og…., kunden vil fortelle om dette til alle sine venner – og noen av disse vil også avlegge butikken din et besøk for å handle hos deg.
   
 2. Du har en ny mulighet til å imponere
  Vis din takknemlighet for FaceBook- og Googlle+anmeldelser og tilbakemeldinger – både positive og negative. Det er jo bestandig hyggelig å få positive tilbakemeldinger. Men de negative kan vise seg å være mer verdt. Så la de som gir negative anmeldelser få vite hvordan og hva du vil gjøre for å bli bedre. Og – når du finner en glødende tilbakemelding fra en kunde som forteller deg hvor godt han liker å handle hos deg, fortell kunden hvor mye det betyr for deg å få slike tilbakemeldinger. Gjør du dette bare én gang om dagen, og du vil bli overrasket over hvor  mange tilhengere du vil få i løpet av ett år.
 3. Andre vil legge merke til det
  Ved å anerkjenne tilbakemeldinger og anmeldelser og rose kunden når du får dem, viser du at du gir tilbakemeldingene din oppmerksomhet og at du lytter (og gjør noe med dem). Når andre ser dette, øker sannsynligheten for at du får enda flere tilbakemeldinger, og du er inne i en positiv spiral. Så et skikkelig TakkSkalDuHa imponerer ikke bare den du takker, men også alle andre som opplever det.

Likte du innlegget? Del med en venn.

Legg igjen en kommentar »

Ingen kommentarer så langt.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere like this: