Munn-til-Munn

31.01.13

REMA1000-butikker mangler kampanjevarer – og får negativ Munn-til-Munn

Filed under: Summ — Roy Dahl @ 08:14
Tags: , , , , ,

REMA1000 kjører for tiden en annonsekampanje for sine oppskriftshefter, og spesielt for sitt WOK-hefte. I ukesmagasiner som Dagbladets lørdagsmagasin har de dobbeltsider hvor de fremhever én spesiell oppskrift, Beef Stir Fry. En av ingrediensene i denne retten er Østerssaus, som til og med står avbildet under oppskriften i WOK-heftet med teksten «Husk Østerssaus».Rema1000_1

Sist uke ønsket jeg å prøve denne retten, og avla en av byens tre REMA1000-butikker et besøk. Stor var min forundring da den nevnte Østerssausen ikke var å finne i hyllen. Enda større ble min forundring da heller ikke noen av de to andre REMA1000-butikkene i byen hadde Østerssausen i hyllene sine.

Når man kjører en kampanje, og spesielt en kampanje som er så lett å forholde seg til som denne det her er snakk om, burde det være verdens letteste sak for butikkinnehaverne å sørge for at  man har de varer som er nevnt i kampanjen. DET er jo utgangspunktet for å få fornøyde kunder – og positiv Munn-til-Munn. Dessuten burde ikke begrepet «bestillingspunkt» eller «minimumslager» være ukjente begrep for butikkinnehaverne.

Dette burde være et godt

Nest siste vers på visa er at dette skaper negativ Munn-til-Munn for REMA1000.

Enden på visa var at jeg gikk tvers over gaten og kjøpte Østerssausen hos konkurrenten – som sikkert er vel fornøyde med at REMA1000 ikke hadde dette i sine egne hyller. For det var tydelig at det ikke bare var jeg som hadde gått over gaten. Det kunne man se av at det var tatt ganske mange flasker med Østerssaus fra hyllen.

Likte du innlegget? Del med en venn.

2 kommentarer »

  1. […] REMA1000-butikker mangler kampanjevarer – og får negativ Munn-til-Munn […]

    Tilbakeping av Ukens tips (05-2013): Negative tilbakemeldinger er på kort sikt verdt den positive tillit som oppnås på lang sikt « Munn-til-Munn — 01.02.13 @ 07:47 | Svar

  2. WONDERFUL Post.appreciate you share..more wait .. …

    Kommentar av Comparing Garage Sheds — 10.04.13 @ 05:58 | Svar


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere like this: