Munn-til-Munn

21.02.13

Ukens tips (08-2013) Sørg for å ha produkt(-er) og tjenester som folk prater om og skriver om

Tidsskriftet Fast Company har nå kommet med sin årlige kåring av verdens mest innovative selskaper. På toppen av årets liste finner vi NIKE som bl.a. har utviklet et produkt de kaller FuelBand.Fuielband FuelBand er et armbånd, inspirert av Livestrong, som registrerer aktiviteten din enten du løper eller går tur. Du har faktisk din egen digitale trener rundt håndleddet. Ved at armbåndet skifter farge fra rødt til grønt etterhvert som du nærmer deg treningsmålet ditt, har du en solid motivasjon til å gjennomføre treningene. Du kan også knytte deg til en kamerat eller en venninne og utveksle data slik at du får ytterligere en motivasjonsfaktor.. Sist, men ikke minst, vil armbåndet legge ut treningsresultatene dine på FaceBook eller Twitter – om du selv ønsker det. Med alle de som tar dette i bruk, får NIKE en solid dose markedsføring gjennom Munn-til-Munn metoden i de sosiale media. I tillegg går selvsagt praten om FuelBand, noe som ytterligere forsterker markedsføringen og gir folk lyst til å kjøpe dette unike produktet. For ytterligere å skape et FuelBand-samfunn hadde man tanker om at armbåndet skulle blinke i gult (eller en annen farge) ved store begivenheter (som f.eks OL), men dette ble skrinlagt.NIKE_FuelBand (Klikk på bildet så ser du et litet utvalg av dagens Tweets om FuelBand)

Legg merke til at alt dette skjer elektronisk og automatisk – med unntak av folks prating. Likevel. Idéen er bare å ta til seg og begynne å anvende. Sørg for å ha produkt(-er) og tjenester som folk prater om og skriver om på de sosiale media, så er du garantert masser av gratis markedsføring.

Likte du innlegget? Del med en venn.

2 kommentarer »

  1. This is really a terrific site.

    Kommentar av Roofing Services — 27.04.13 @ 07:32 | Svar

  2. Nice post. I learn another thing very complicated on different blogs everyday.
    It’s going to always be stimulating to read articles from different writers and follow somewhat something from their site. I’d want to work with some with all the content during my blog regardless of whether you don’t mind. Natually I’ll present you with a hyperlink within your net blog. Thanks for sharing.

    Kommentar av Transito.tk — 07.06.13 @ 21:02 | Svar


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere like this: