Munn-til-Munn

05.04.13

Ukens tips (14-2013): Gjør som en London-pub

På tur i London. Innom en tilfeldig pub. De har ikke den ølen som det først bes om. Men de har en annen (som sikkert er like god). Fuller’s ESB kjøpes og nytes. Nytes så godt at lysten til å gjenta den samme nytelsen kommer sigende. Bort til pubdisken, men det er tomt for ESB. Men – de skal få mer om noen få minutter. Siden en tur til London i påsken ikke er preget av tidsklemma, er det bare å ta livet med ro i hjørnet hvor man har plassert seg og nyte synet av andre øldrikkende gjester. Og før det er gått mange minutter, kommer en av pubvertene bort med et velfylt glass med Fuller’s ESB. God service.20130401_0131

Litt senere begynner magen å rumle. Tid for litt mat. Menyen finnes frem og mat bestilles. En rett til henne. En annen rett til ham. Så kommer maten – MEN – det er samme rett til både henne og ham. Det beklages, og det håpes at han kan ha samme rett som henne, og som plaster på såret får han et kort slik at han kan få en ny øl omkostningsfritt. Han aksepterer og spiser samme rett som henne, noe som også var velsmakende.

Tid for en ny øl. Kortet medbringes til disken, og i det albuene plasseres i ventestilling på disken, sier en av pubvertene; «Det var en ESB, ikke sant?» Og det er bare for han å nikke på hodet. Mens han tenker på hvor flott det var at denne pubverten husket på hva han preferte.

Så selv om det gikk litt opp og ned både med det ene og det andre, klarte pubvertene gang etter gang å komme ned på jorden med et solid Telemarknedslag. Og gjestene – både henne og han – gikk fra puben med et fornøyd smil om munnen. Og med så gode minner om denne puben – som var én av minst tyve puber som ble besøkt i påsken – at den ble verdt å skrive en Munn-til-Munn blogg om. En snakkis har det også blitt.

Navnet på pub’en? The Sanctuary. Beliggende et steinkast fra undergrunnstasjonen St. James Park ikke langt fra Westminster Abbey og Parlamentet.

Og moralen? Rett opp de små (og store) tabber med gjennomført god service og en liten tilleggsgest, så går det meste bra. Og det blir lett en snakkis av det også – siden det er så uventet.

Likte du innlegget? Del med en venn.

Legg igjen en kommentar »

Ingen kommentarer så langt.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere like this: