Munn-til-Munn

29.08.13

Ukens tips (35-2013): Hvorfor Venstre IKKE vinner valget

Det er å anta at Venstre, som alle andre partier, har innerst inne et brennende ønske om å vinne valget. Venstre forsøker ikke en gang! For hva møter oss når vi slår opp på internettsiden til Venstre?  Jo – skjermbildet som vist under.
Venstre_1-sideA

Er dette en side som engasjerer? Med et blikkfang som sier noe om Venstres politikk overfor fattige barn. Er det noe som får snakkisen i gang på de tusen arbeidsplasser? Heller tvilsomt. Fordi det ikke engasjerer den enkelte. Det er vel og bra å ha en tanke om landets fattige barn, men det er nok helt andre ting som engasjerer langt mer – og som folk ville snakket om på arbeidsplasser og når venner treffes. Så sant ikke målgruppen er blant de intellektuelle på venstresiden, som sikker lar seg engasjere av tiltak rettet mot fattige barn (eller sikkert rettere sagt, fattige barneforeldre).

Se på «plakaten» under:

Venstre_1-sideB

Med dette som et sterkt element på portalsiden, ville det blitt mer snakkis på arbeidsplassene og blant venner? Utvilsomt. Fordi dette er noe som engasjerer folk i lokalsamfunnet og i hverdagen. Noe folk bryr seg om. Og – for å ha sagt det – alle momentene er hentet fra Venstres Stortingsprogram.

Hva gjør du når du snakker med dine potensiale kunder? Presenterer du noe som engasjerer? Eller snakker du over hodet på dem?

Venstre vinner ikke valget! Det er sikkert!

For ordens skyld: Venstre er selvsagt orientert om blogginnlegget.

Likte du innlegget? Del med en venn.

Legg igjen en kommentar »

Ingen kommentarer så langt.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere like this: