Munn-til-Munn

04.09.13

Ukens tips (36-2013): Svar på kundenes henvendelser

Det er valg og partiene er ute for å kapre kunder – dvs. velgere til sine partier.

Partilederne drar fra det ene TV-huset til det andre for å stille opp i debatter. Debatter som altfor ofte svever høyt over hodet på den vanlige mannen og kvinnen i gaten.

Det kan hende at en velger stusser på noe, og sender en e-mail til en partileder. DA er det av ekstrem viktighet at partilederen svarer, noe Trine Skei Grande i Venstre ikke gjør.TrineSkeiGrande

Et parti som Venstre, som sier de setter Folk Først. Med en partileder som ikke svarer på henvendelser. Da er det lett å tenke at Venstre setter Folk SIST!

Tenk deg effekten av at Skei Grande hadde svart på henvendelsene hun har fått under valgkampen. Tenk deg mottakeren av svarene som har fått svar fra SJØLVASTE LEDEREN. Vedkommende vil jo med svulmende bryst gå rundt å fortelle alle sine venner om svaret som LEDEREN har gitt. Og hvilken effekt kunne dette gitt? Noen ekstra stemmer – antageligvis.

Hva blir effekten av at en henvendelse IKKE blir besvart? Av en partileder som fronter at man setter Folk Først? Jo, en såret og vonbråten avsender av henvendelsen går rundt og forteller alle sine venner, som igjen forteller alle sine venner, hvor dårlig denne partilederen er. Og hva er effekten av dette? Neppe noen ekstra stemmer! Snarere tvert om.

Nøyaktig det samme gjelder deg som driver butikk, et firma eller hva som helst som er avhengig av kunder. Artister er forresten (stort sett) ekstremt flinke til å besvare fanshenvendelser. DE har skjønt det.

Har du?

I det bloggen ble skrevet kom det inn en e-mail fra Venstre’s 1. kandidat. Sent – men godt, Én uke etter at henvendelsen var sendt. Selv om det ikke var fra SJØLVASTE SJEFEN.

Likte du innlegget? Del med en venn.

Legg igjen en kommentar »

Ingen kommentarer så langt.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere like this: