Munn-til-Munn

29.10.13

Ukens tips (43-2013): Å personligjøre noe behøver ikke være så vanskelig

Filed under: Ukens tips — Roy Dahl @ 09:43
Tags: , ,

Å gjøre noe som er personlig og gjennomtenkt for en kunde vil alltid gjøre at kunden føler seg spesiell.

Dessverre kan det ofte være slik at du ikke har ressurser gode nok til å gjøre noe som virker unikt for hver og en av kundene dine. Den gode nyheten er at du faktisk kan gjøre noe som er svært enkelt og som vil være svært virkningsfullt med en personlig touch.

Et eksempel fra et biffhus som fortrykker menyer med datoen på toppen og «Gratulerer med dagen» for å gi til kunder som kommer til biffhuset for å feire. Biffhuset vet at folk kommer til dem for å feire spesielle anledninger, så de har planlagt på forhånd hvordan de vil kunne overraske og glede kunden ved å fortrykke disse menyene.

Og de har sannsynligvis slike fortrykte menyer for jubiléer, mottakelser og andre evenementer som gir grunn til å feire. 

Enkelt, greit og virkningsfullt.

Og – ikke minst – det får burdagsgjesten(-e) til å snakke og fortelle andre om det…..

 

Likte du innlegget? Del med en venn.





Reklamer

2 kommentarer »

  1. raspberry ketones diet

    Ukens tips (43-2013): Å personligjøre noe behøver ikke være så vanskelig | Munn-til-Munn

    Tilbakesporing av raspberry ketones diet — 25.11.13 @ 10:53 | Svar

  2. I don’t leave a response, however I browsed a bunch of
    comments here Ukens tips (43-2013): Å personligjøre noe behøver
    ikke være så vanskelig | Munn-til-Munn. I do have a few
    questions for you if it’s okay. Could it be just me or does it give the impression like some of the remarks appear like they
    are left by brain dead people? 😛 And, if you are posting on other places, I’d like to
    follow everything new you have to post. Would you make a list of
    the complete urls of all your public sites like your twitter feed, Facebook page or linkedin profile?

    Kommentar av skin care product reviews — 11.09.14 @ 02:00 | Svar


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere like this: