Munn-til-Munn

31.10.13

Ukens tips (44-2013): Et par måter å stille ut på som folk vil snakke om

Filed under: Ukens tips — Roy Dahl @ 09:42
Tags: , , , , ,

De aller fleste butikker har utstillinger, både vindusutstillinger og inne i butikkene. De fleste gjør som alle andre, og som er helt standard markedsføring, nemlig å gjøre noe ekstra med utstillingen rundt høytider. MEN – som de aller fleste vet; det å gjøre det samme som alle andre gjør, er en dårlig måte å få folk til å snakke om akkurat din forretning. Alle vet at til jul kommer alle julenissene frem i alle butikkvinduer – med andre ord, ikke noe spesielt som folk gidder å snakke om.

Derfor skal du nå få et par måter du kan stille ut på, og som ikke koster deg et rødt øre.

1. Smartere måte å vise produkt på

Er du i klesbransjen og har t-skjorter i sortimentet ditt, er det ofte noen morsomme illustrasjoner på fremsiden av t-skjorten.

Smart_produktvisning

Ved å brette t-skjortene på en annen måte, vil du få frem illustrasjonen på denne måten, og legger du slike bunker i utstillingsvinduet ditt, vil du gi folk noe spesielt som de vil fortelle om til vennene sine.

2. Gi kundene dine en oppfordring om å lage en morsom figur

Kundekreasjoner

Er du i en bransje som hvor du pakker inn produkter du selger i aluminiumsfolie, som for eksempel en hamburger-cafe, kan du oppfordre kundene dine til å lage en morsom figur av aluminiumsfolien, en figur du selvsagt stiller ut. Og tar du den enda lengre, lager du en konkurranse hvor månedens beste «skulptur» får en premie. Skulpturene som er med i konkurransen fotograferer du og legger ut på firmaets nettforum hvor folk kan stemme på den fineste skulpturen. Og vips – så har du skaffet deg masse gratis markedsføring av cafeen din.

Likte du innlegget? Del med en venn.

Legg igjen en kommentar »

Ingen kommentarer så langt.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere like this: