Munn-til-Munn

12.12.13

Ukens tips (50-2013): Gi de noe som de bare MÅ dele med andre

Sannsynligvis vet du allerede at jo mer du gir bort til kundene, jo mer vil de dele ut til vennene sine. Om du for eksempel gir bort tre rabattkuponger i stedet for bare én, vil de snakke med flere personer for å høre om de er interessert i å anvende tilbudet. Du kan dessuten utvide det hele dersom du får venner av de som allerede har fått rabattkuponger (eller hva det måtte være) faktisk å spørre vennen sine etter det. Her får du et eksempel på hvordan et ølbryggeri i Belgia gjorde det.

Ølbryggeriet heter Maes, og Maes er også et familienavn på lik linje med Olsen i Norge, med andre ord et svært vanlig familienavn. Så i ånden av «Familiestolthet» sendte ølbryggeriet Maes et brev til alle som bærte familinavnet Maes i hele Belgia sammen med en kupongkode  hvor de fikk et gratis fat med øl på den lokale puben dersom de ville dele fatet med minst 20 av vennene sine. Og for å være helt sikker på at Maes’ene ikke holdt alt ølet for seg selv,sørget bryggeriet for at alle visste om tilbudet. Og ganske snart var alle Maes-pubene i Belgia fullbooket med Maes’er som ville dele ølet med vennene sine. Og ølbryggeriet Maes fikk mange tilleggseffekter som du ser om du setter i gang videoen.

Du behøver ikke gi bort et fat med øl, men det er sikkert noe annet du kan finne på å gi fansen din som det er morsomt å dele med andre og deretter rekruttere alle vennen deres slik at de spør etter det.

Likte du innlegget? Del med en venn.

Legg igjen en kommentar »

Ingen kommentarer så langt.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere like this: