Munn-til-Munn

14.02.14

Ukens tips (7-2014): Gjem noe morsomt stoff der hvor man minst venter å finne det

Filed under: Summ,Ukens tips — Roy Dahl @ 08:04
Tags: , , ,

En 404-Feilside kan være et frustrende sted å havne når du finner en brutt link eller en manglende side på nettsidene til et firma. Men om feilsiden klarer å få deg til å trekke på smilebåndet, er det kan hende ikke så frustrende likevel å havne på en slik side. Kan hende det til og med er slik at du vil fortelle en venn om det?

Det er grunnen til at noen firmaer har bestemt seg for å lage 404-Feilsiden sin til å bli en morsom overraskelse for de besøkende som havner der. For eksempel slik som siden du ser under fra Tastebuds som gir det et dårlig flashback til web-design fra sent 90-tall på sin 404-Feilside.404-feilside

Om dette virker å være for vanskelig rent teknisk for deg, så ta det helt med ro. Munn-til-Munn elementet her er overraskelsen. Og du kan enkelt gjøre det ved å gjemme noe morsomt i butikken din som kundene kan snuble over, eller gjemme det på regningen din, eller i menyen din, eller i prislisten din, eller ???????

Og de av kundene dine som snubler over det, vil sikkert fortelle om det til vennene sine også.

Likte du innlegget? Del med en venn.

Legg igjen en kommentar »

Ingen kommentarer så langt.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere like this: