Munn-til-Munn

06.03.14

Ukens tips (10-2014): Vær tålmodig med Munn-til-Munn

Applebee’s, en amerikansk restaurantkjede, viste stor tålmodighet da de hver eneste dag svarte en Facebook-fan bare tullet med dem. Chip Zdarsky, som ikke engang var en kunde, bare tullet med den lokale franchise-restauranten, og etter noen måneder ble det offentlig at Chip var en komiker som bare hadde det moro med franchise-kjeden.

Foto fra Buzzfeed

Foto fra Buzzfeed.com

Det var en merkelig situasjon for franchise-kjeden, men det var også en Munn-til-Munn leksjon. Ikke bare ble Chip en talsmann for den alltid like positive franchise-restauranten, det førte jo til at alle fikk se hvor tålmodig og snill Applebee’s var mot en som ikke engang var en kunde. Denne tålmodigheten ga nok en positiv score for Applebee’s da det nok var mange som fulgte dialogen mellom Applebee’s og Chip. Dette gjorde sikkert sitt til at Applebee’s fikk flere kunder.

Likte du innlegget? Del med en venn.

Legg igjen en kommentar »

Ingen kommentarer så langt.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere like this: